Cursuri

Curs: 27 de idei pentru o carieră extraordinară

Cursul de dezvoltare a carierei „27 de idei pentru o carieră extraordinară” se adresează tuturor celor care vor sa lucreze inteligent și să progreseze mai ușor în carieră.

De ce să faci acest curs de dezvoltare a carierei?

Din acest curs vei învăța: cinci caracteristici pe care trebuie să le urmărești când cauți un job, cinci lucruri de care să ți cont când îți stabilești obiectivele de carieră și cum să îți gestionezi timpul pentru a le realiza, șase trăsături de caracter care fac diferența între eșec și succes și cum poți să le folosești în favoarea ta, cel mai important principiu în relația cu banii, trei strategii pentru a controla banii, șase tehnici prin care poți să te diferențiezi de concurență și să obții jobul dorit.

Cariera

Stabilirea obiectivelor de carieră

Primul pas pe care trebuie să îl faci dacă vrei să ai succes în carieră este să lucrezi cu obiective. Trebuie să știi foarte clar ce vrei. Trebuie să stabilești concret data la care vrei să ai ce îți dorești. Trebuie să planifici drumul până acolo. Stabilirea obiectivelor este un lucru foarte simplu și te ajută foarte mult. Când știi direcția în care vrei să mergi, poți să îți gestionezi resursele eficient și poti să iei decizii bazate pe obiectivele tale. Înainte de a-ți stabili obiectivele trebuie să ți cont de câteva lucruri. Acestea sunt explicate detaliat in curs.

Modelează-ți caracterul pentru succes

Dacă ar fi să rezumăm succesul la o simplă ecuație, aceasta ar fi: a fi x a face = a avea. Pentru a avea parte de lucrurile pe care ni le dorim, trebuie să ne concentrăm pe “a fi” și “a face”. Trebuie să investim timp, bani, perseverență și răbdare în dezvoltarea noastră pentru a crește suficient încât să putem face lucrurile necesare pentru a obține ce vrem. Am împărțit dezvoltarea în două planuri, dezvoltarea caracterului și dezvoltarea profesională. Cred că majoritatea insucceselor sunt cauzate de carențe ale caracterului, nu de lipsa pregătirii profesionale. În curs ne vom concentra asupra a șase lucruri esențiale cu ajutorul cărora poți să îți modelezi caracterul și să ajungi la succesul dorit.

Controlează-ți banii sau ei te vor controla pe tine

Comportamentul financiar va influența foarte mult evoluția ta profesională. Dacă ai o relație corectă cu banii vei putea să iei decizii bune la momentul potrivit, vei lucra cu mai multă liniște și concentrare și vei fi mult mai motivat. Napoleon Hill spunea că teama de sărăcie este una dintre cele mai puternice temeri ale unui om. Aceasta ne poate ține pe loc și dacă îi permitem să pună stăpânire pe noi, ne va împiedica să ne atingem potențialul. În relația cu banii există două posibilități, tu controlezi banii sau ei te controlează pe tine. Dacă preiei controlul asupra vieții tale financiare vei putea să te ocupi de lucrurile care sunt importante pentru tine și care te vor ajuta să îți îndeplinești obiectivele. Dacă banii te controlează pe tine, îți vei consuma majoritatea timpului și a energiei pentru a stinge “incendiile” provocate de nevoia de a face rapid bani pentru a acoperii cheltuieli. În acest capitol ne vom concentra asupra stabilirii și menținerii unei relații corecte cu banii. Pașii pe care trebuie să îi faci în această direcție sunt de o simplitate extraordinară. Dificultatea acestui proces constă în consistența și perseverența de care trebuie să dai dovadă. Acesta este similar cu mersul la sala de fitness. Daca mergi astăzi o oră, peste o saptămână o oră, peste alte două săptămâni, sau când îți amintești, încă o oră, nu vei obține rezultate notabile. Dacă mergi zilnic câte 30 de minute și respecți cu consecvență acest program, la un moment dat rezultatele încep să apară.  În cursul 27 de idei pentru o carieră extraordinară vei învăța cel mai important principiu în relația cu banii și trei strategii pentru a controla a-i controla.

Șase pași în fața concurenței: tehnici pentru a obține jobul dorit

Parcursul tău profesional depinde foarte mult de abilitatea ta de a te vinde. Trebuie să știi care sunt calitățile tale, ce câștigă ceilalți de pe urma lor și cum sa scoti acest lucru în evidență. Trabuie să știi să te faci plăcut și să inspiri încredere. În acest capitol vom vedea cum putem folosi câteva tehnici de vânzare pentru a reuși să obținem jobul dorit. Gândește-te cum le poti aplica și folosește-le de fiecare dată când ai ocazia. Când aplici la un job trebuie să tratezi lucrurile cu maximă seriozitate și să nu cazi în capcana comodității. Probabil ai câteva sute sau mii de contracandidați și trebuie să te diferențiezi de ei. Pe lângă CV, trimite angajatorului o scrisoare de intenție si câteva recomandări de la persoane cu care ai colaborat. Îți recomand să îți faci un cont pe Linkedin, dacă încă nu ai, și să investești timpul necesar pentru a-ți crea o prezentare .  Acestea sunt instrumentele prin care te vei promova. În curs vei afla cum să te diferențiezi de concurentă și să obți jobul dorit.

Aplică cele 27 de idei și câteva lucruri se vor schimba în viața ta. Vei obține mai ușor jobul dorit, te vei adapta și vei avansa mai repede și modul în care vei gestiona banii te va ajuta să faci mai mulți și să profiți de oportunitățile cu care te vei întâlni.

Poți parcurge cursul online. Te poti inregistra cu ajutorul linkului https://stradaideilor.thinkific.com/courses/27-de-idei-pentru-o-cariera-extraordinara

Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *